Ota yhteyttä tai tule käymään!

Nostalgiatalo Oy / House of Nostalgia Ltd

Y-tunnus: 3109516-1

Parhaiten meidät saa kiinni sähköpostilla hello@strangemagic.fi, ja Facebook- tai Instagram-viestillä. Helsinki Vintage Concept Store, jonka jaamme muiden yrittäjien kanssa, on auki arkisin 11–18 ja lauantaisin 11–16. Jos haluat tavata meitä, laita viestiä ennen tuloasi, niin kerromme, koska olemme itse paikalla!

Käynti- ja postitusosoitteemme on Korkeavuorenkatu 4, 00150 Helsinki

Ideoita, yhteistyöasiaa, risuja, ruusuja? Laita viestiä hello@strangemagic.fi – luemme tätä sähköpostia jatkuvasti ja vastaamme nopeasti!

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Yrityksen tiedot

Nostalgiatalo Oy / House of Nostalgia Ltd

Y-tunnus: 3109516-1

Korkeavuorenkatu 4, 00150 Helsinki

hello@strangemagic.fi

Toimitus

Toimitusmaksu Suomessa on 7€ Postista tai Matkahuollosta noudettavasta paketista. Voit myös valita tuotteellesi kotiinkuljetuksen Postin palveluna hintaan 15€. Postituksissa kumppanimme on Shipit.fi.

Valaisin Grönlundin tuotteissa noutopistehaun hinta on 25€ ja kotiinkuljetuksen 35€.

Tuotteiden toimitusajoissa voi olla tuotekohtaisia eroja, tarkistathan ajantasaiset tiedot tuotesivulta. Pyrimme postittamaan verkkokauppatilauksia vähintään kerran viikossa.

Mahdollista on myös noutaa paketti showroomiltamme Helsingistä  Korkeavuorenkadulta, silloin toimituskulua ei peritä. Halutessasi noutaa tuotteen, lähetä sähköpostia osoitteeseen hello@strangemagic.fi, niin sovitaan noutoaika. 

Mikäli tuotteet toimitetaan EU:n ulkopuolelle, on käyttäjä vastuussa mahdollisista tullaus-, tuonti- tai muista maksuista. Tullauskäytännöt vaihtelevat maittain. Lisätietoja saat paikallisesta tullipisteestä. Mikäli tuote pitää tullata, on tilaaja vastuussa kaikista siihen liittyvistä kuluista sekä ymmärtää, että tullaus voi aiheuttaa viivettä alkuperäiseen toimitusaika-arvioon.

Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeutta ei ole, mikäli tuote on lahjakortti, kustomoitu tuote tai valmistettu tilaustyönä asiakkaalle.

Palauttaminen

Asiakas maksaa palautuksen. 

Asiakkaalla on 14 vuorokauden lakisääteinen kaupan peruutusoikeus. 

Halutessasi palauttaa tuotteen, toimi näin:

  • Vastaa meiltä saamaasi tilausvahvistusähköpostiin ja kerro, minkä tuotteen haluat palauttaa. 
  • Saat palautusosoitteen ja ohjeet sähköpostiisi.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia ja myyntikelpoisia tuotteita, vaatteiden tulee olla käyttämättömiä ja lappujen kiinni. Kosmetiikan tulee olla avaamatonta ja käyttämätöntä.

Maksu palautetaan kunhan tuote on taas meillä ja sen kunto tarkistettu. Nostalgiatalo Oy pidättää oikeuden olla palauttamatta myyntisummaa, tai palauttaa vain osan summasta, jos palautettu tuote ei ole myyntikelpoisessa alkuperäisessä kunnossa.

Kuluttajansuojalain mukaisesti tilauksen noutamatta jättäminen ei ole asiakaspalautus. Veloitamme kaikista verkkokaupalle palautuvista lähetyksistä aiheutuneet kulut. Noutamatta jätetyn lähetyksen maksu koostuu tilauksen pakkaus-, lähetys- ja palautuskustannuksista. Noutamattomasta lähetyksestä perimme 15 euroa.

Pyrimme toimittamaan tilaukset asiakkaalle mahdollisimman nopeasti; postituksia tehdään aina boutiquen ollessa auki, keskimäärin kolmesti viikossa.

ALENNUSKOODIT JA NIIDEN KÄYTTÖ

Jos sinulla on käytössäsi alennuskoodi, kirjoita se kassalla laatikkoon, jossa lukee ’kupongin koodi’, ja klikkaa sitten ’käytä kuponki’. Korisi päivittyy ja alennus näkyy hintatiedoissa. Jos sinulla on enemmän kuin yksi koodi, kirjoita ne vuorotellen laatikkoon klikaten ’käytä kuponki’ jokaisen jälkeen. Ongelmatilanteissa lähetä sähköpostia osoitteeseen hello@strangemagic.fi.

TUOTTEIDEN VAIHTAMINEN

Voit vaihtaa tuotteesi yhden kerran ilmaiseksi. Halutessasi vaihtaa tuotteen, tai jos tuote väärä tai epäilet, että se on rikkoutunut matkalla, ota meihin yhteyttä sähköpostilla hello@strangemagic.fi, niin neuvomme eteenpäin.

MAKSUTAVAT JA MAKSUPALVELUT

Meillä on käytössämme kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.

Lasku- ja osamaksupalvelut:  Collector ja Jousto.

Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard, Diners Club ja JCB.

Mobiilimaksaminen: MobilePay.

Paytrail-tili on maksutapa, jolla voit  ostaa entistä nopeammin tuhansissa verkkokaupoissa.

Käytössämme on myös PayPal.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä hello@strangemagic.fi

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä Puhelin: 020 718 1830 http://www.paytrail.com

Walley Lasku/Osamaksu

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Norion Bank AB:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: Strange Magic -verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 2,95 € kuukaudessa (ensimmäisellä laskulla 3,80 €). Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty Strange Magic –verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 28,6 %, luottokustannusten yhteismäärä 403 €, maksettava kokonaismäärä 1 403 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Norion Bank AB, organisaationumero 556597-0513, joka on Walley-tavaramerkin rekisteröity haltija.
Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja: https://www.norionbank.fi/tietoja-yrityksesta/norion-bank-group-fi/tuotemerkit

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Tarkempi palvelukuvaus: https://www.walley.fi/asiakaspalvelu/

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot: https://cdn.walleypay.com/terms/Terms_FI.pdf

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot: https://cdn.walleypay.com/terms/SECCI_FI.pdf

 

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.