Ota yhteyttä tai tule käymään!

Nostalgiatalo Oy / House of Nostalgia Ltd

Y-tunnus: 3109516-1

Parhaiten meidät saa kiinni sähköpostilla hello@strangemagic.fi, ja Facebook- tai Instagram-viestillä. Ilmoitamme aukioloajat viikko kerrallaan somessa (kiinnitettynä ensimmäiseksi julkaisuksi) ja boutiquen ikkunassa. Muina aikoina tarkistathan pettymyksen välttämiseksi ennen tuloasi, että olemme auki.

Käynti- ja postitusosoitteemme on Iso Roobertinkatu 17-19, 00120 Helsinki

Ideoita, yhteistyöasiaa, risuja, ruusuja? Laita viestiä hello@strangemagic.fi – luemme tätä sähköpostia jatkuvasti ja vastaamme nopeasti!

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Yrityksen tiedot

Nostalgiatalo Oy / House of Nostalgia Ltd

Y-tunnus: 3109516-1

Iso Roobertinkatu 17-19, 00120 Helsinki

hello@strangemagic.fi

Toimitus

Toimitusmaksu Suomessa on 7€ Postista tai Matkahuollosta noudettavasta paketista. Voit myös valita tuotteellesi kotiinkuljetuksen Postin palveluna hintaan 15€. Postituksissa kumppanimme on Shipit.fi.

Valaisin Grönlundin tuotteissa noutopistehaun hinta on 25€ ja kotiinkuljetuksen 35€.

Tuotteiden toimitusajoissa on tuotekohtaisia eroja, tarkistathan ajantasaiset tiedot tuotesivulta.

Mahdollista on myös noutaa paketti showroomiltamme Helsingistä Iso Roobertinkadulta, silloin toimituskulua ei peritä. Halutessasi noutaa tuotteen, lähetä sähköpostia osoitteeseen hello@strangemagic.fi, niin sovitaan noutoaika. 

Mikäli tuotteet toimitetaan EU:n ulkopuolelle, on käyttäjä vastuussa mahdollisista tullaus-, tuonti- tai muista maksuista. Tullauskäytännöt vaihtelevat maittain. Lisätietoja saat paikallisesta tullipisteestä. Mikäli tuote pitää tullata, on tilaaja vastuussa kaikista siihen liittyvistä kuluista sekä ymmärtää, että tullaus voi aiheuttaa viivettä alkuperäiseen toimitusaika-arvioon.

Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeutta ei ole, mikäli tuote on lahjakortti, kustomoitu tuote tai valmistettu tilaustyönä asiakkaalle.

Palauttaminen

Asiakas maksaa palautuksen. 

Asiakkaalla on 14 vuorokauden lakisääteinen kaupan peruutusoikeus. 

Halutessasi palauttaa tuotteen, toimi näin:

  • Vastaa meiltä saamaasi tilausvahvistusähköpostiin ja kerro, minkä tuotteen haluat palauttaa. 
  • Saat palautusosoitteen ja ohjeet sähköpostiisi.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia ja myyntikelpoisia tuotteita, vaatteiden tulee olla käyttämättömiä ja lappujen kiinni. Kosmetiikan tulee olla avaamatonta ja käyttämätöntä.

Maksu palautetaan kunhan tuote on taas meillä ja sen kunto tarkistettu. Nostalgiatalo Oy pidättää oikeuden olla palauttamatta myyntisummaa, tai palauttaa vain osan summasta, jos palautettu tuote ei ole myyntikelpoisessa alkuperäisessä kunnossa.

Kuluttajansuojalain mukaisesti tilauksen noutamatta jättäminen ei ole asiakaspalautus. Veloitamme kaikista verkkokaupalle palautuvista lähetyksistä aiheutuneet kulut. Noutamatta jätetyn lähetyksen maksu koostuu tilauksen pakkaus-, lähetys- ja palautuskustannuksista. Noutamattomasta lähetyksestä perimme 15 euroa.

Pyrimme toimittamaan tilaukset asiakkaalle mahdollisimman nopeasti; postituksia tehdään aina boutiquen ollessa auki, keskimäärin kolmesti viikossa.

ALENNUSKOODIT JA NIIDEN KÄYTTÖ

Jos sinulla on käytössäsi alennuskoodi, kirjoita se kassalla laatikkoon, jossa lukee ’kupongin koodi’, ja klikkaa sitten ’käytä kuponki’. Korisi päivittyy ja alennus näkyy hintatiedoissa. Jos sinulla on enemmän kuin yksi koodi, kirjoita ne vuorotellen laatikkoon klikaten ’käytä kuponki’ jokaisen jälkeen. Ongelmatilanteissa lähetä sähköpostia osoitteeseen hello@strangemagic.fi.

TUOTTEIDEN VAIHTAMINEN

Voit vaihtaa tuotteesi yhden kerran ilmaiseksi. Halutessasi vaihtaa tuotteen, tai jos tuote väärä tai epäilet, että se on rikkoutunut matkalla, ota meihin yhteyttä sähköpostilla hello@strangemagic.fi, niin neuvomme eteenpäin.

MAKSUTAVAT JA MAKSUPALVELUT

Meillä on käytössämme kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.

Lasku- ja osamaksupalvelut:  Collector ja Jousto.

Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard, Diners Club ja JCB.

Mobiilimaksaminen: MobilePay.

Paytrail-tili on maksutapa, jolla voit  ostaa entistä nopeammin tuhansissa verkkokaupoissa.

Käytössämme on myös PayPal.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä elina@strangemagic.fi

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä Puhelin: 020 718 1830 http://www.paytrail.com

Walley Lasku / Osamaksu

Collector on nyt Walley!

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Walley:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla vähintään laskulla näkyvän vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Walley:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Walley tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Ensimmäinen lasku on kuluton. Osamaksun korko on 1,66 % kuukaudessa (vuoksikorko 19,9%). Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta. Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku-, tililuotto- ja osamaksuehdot.

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot:.

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.