STRANGE MAGIC
BOUTIQUE

ISO ROOBERTINKATU 17-19, HELSINKI

Tervetuloa Iso Roballe ostoksille tai noutamaan nettiostoksesi, sovittamaan vaatteita tai muuten vaan moikkaamaan! Meidät löydät putiikilta säännöllisen epäsäännöllisesti.

Ilmoitamme aukioloajat viikko kerrallaan somessa ja putiikin ikkunassa.

Muina aikoina tarkistathan pettymyksen välttämiseksi ennen tuloasi, että olemme auki – parhaiten meidät saa kiinni meilillä

hello@strangemagic.fi

Tervetuloa!

TUOTTEITASI MYYNTIIN PARAATIPAIKALLE HELSINKIIN?

Taiomme studiostamme tunnelmallisen pop-up myymälän, jossa valitut onnelliset brändit, taiteilijat, käsityöläiset tai vaikkapa verkkokauppiaat pääsevät tarjoamaan tuotteitaan marraskuun alusta tammikuun loppuun.

Ota viipymättä yhteyttä hello@strangemagic.fi ja jutellaan lisää!

MYYNTIPAIKKA, ESILLEPANO ja MYYNTI

Myyntipaikka Strange Magicin boutiquella, Helsingissä Punavuoren sydämessä kävelykadulla, paraatipaikalla. Pakettiin kuuluu tuotteiden esillepano ja somistus boutiquella sekä näyteikkunassa. Perehdymme aina uuteen brändiin ja sen tuotteisiin, ja huolehdimme tuotteiden myynnistä ja esittelystä boutiquella.

 

MARKKINOINTI

Hoidamme myyntijakson ajan brändin tuotteiden markkinointia ja näkyvyyttä Strange Magicin sosiaalisen median kanavissa (Facebook ja Instagram) sekä uutiskirjeen kautta asiakkaillemme. Teemme myös silloin tällöin erilaisia markkinointikampanjoita ja lainaamme tuotteita eri naistenlehtien kuvauksiin.


HINNASTO

A LITTLE MAGIC -PAKETTI

Nyt kolme kuukautta, marraskuu – tammikuu 300€ + 25% provisio myynnistä+alv

(Normaalihinta: 120€/kk + 25% provisio myynnistä+alv)

Esimerkiksi pienelle valikoimalle asusteita, sisustustuotteita tai paperituotteita tms. noin 15 eri tuotetta.

Pakettiin kuuluu tuotteiden myynti, esillepanot boutiquella ja näyteikkunassa sekä vähintään kolme somepostausta ja stooria kuukaudessa.

MORE MAGIC -PAKETTI

Nyt kolme kuukautta, marraskuu – tammikuu 400€ + 25% provisio myynnistä+alv

(Normaalihinta: 150€/kk + 25% provisio myynnistä+alv)

Esimerkiksi pieni valikoima vaatteita noin 20 henkaria/tuotetta tai valikoima asusteita tai sisustustuotteita noin 20 eri tuotetta.

Pakettiin kuuluu tuotteiden myynti, esillepanot boutiquella ja näyteikkunassa sekä vähintään kolme somepostausta ja stooria kuukaudessa.

ALL THE MAGIC -PAKETTI

Koko pop-up tila omaan käyttöön – kysy tästä lisää meilitse!

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.