STRANGE MAGIC on paitsi erityinen ja TAIANOMAINEN kauppa, myös KILTTI ihmisille, YMPÄRISTÖLLE, eläimille ja itsellemme.

VINTAGETYYLI

Rakastamme rikasta visuaalista estetiikkaa ja menneen maailman tunnelmaa. Runsaat kuosit ja ylelliset materiaalit huokuvat ajatonta eleganssia. Eri aikakausien muotisuuntaukset sulautuvat persoonalliseksi kokonaisuudeksi sopien sinun tyyliisi.

VASTUULLISUUS

Arvojamme ovat estetiikka, laatu ja vastuullisuus.

Merkkien ja tuotteiden arvomaailma vastaa omaamme. Otamme valikoimiimme vain merkkejä, joiden tuotantoketjussa kohdellaan työntekijöitä reilusti, ja maksetaan elämiseen riittävä palkka. Tarjoamme tuotteita, joista itse pidämme ja joita käyttäisimme. Tärkeää on myös, että tuotteemme ovat pitkäikäisiä ja laadukkaita. Käytämme kierrätettyjä pakkausmateriaaleja, ja kompensoimme hiilijalanjälkeä Kangasalla kasvavalla metsällämme yhteistyössä Reforest -yrityksen kanssa.

IHMISET

Pieni, mutta sitäkin pippurisempi tiimi Strange Magicin takana ovat Elina ja Pauliina. Alunperin kauppa on perustettu Elinan pihapömpeliin Hyvinkäälle vuonna 2018. Nyt Strange Magic on tunnelmallinen helsinkiläisputiikki ja kansainvälinen verkkokauppa. Meillä on aina jotain suunnitteilla ja tapahtumassa. Yhdessä kaikki on mahdollista!

IDEOITA?

Onko sinulla ihana idea tai hurmaava yhteistyöehdotus? Ole rohkeasti yhteydessä hello@strangemagic.fi, somessa tai tule käymään Korkeavuorenkadulla elämyksellisessä Helsinki Vintage Concept Storessa!

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.