fbpx

Toimitus

Toimitusmaksu Suomessa on 4.90€ kirjekokoisesta paketista ja 5.90€ Postista tai Matkahuollosta noudettavasta isommasta paketista. Voit myös valita tuotteellesi kotiinkuljetuksen Postin palveluna hintaan 15€.

Valaisin Grönlundin tuotteissa noutopistehaun hinta on 15€ ja kotiinkuljetuksen 19€. 

Mahdollista on myös noutaa paketti showroomiltamme Helsingistä Korkeavuorenkadulta, silloin toimituskulua ei peritä. Halutessasi noutaa tuotteen, lähetä sähköpostia osoitteeseen hello@strangemagic.fi niin sovitaan noutoaika. Sopimuksen mukaan paketti kulkeutuu myös Hyvinkäälle, tässäkin tapauksessa valitse ’nouto Helsingistä’ ja ota yhteyttä meilitse.

Katso toimituskulut Suomen ulkopuolelle täältä. Mikäli tuotteet toimitetaan EU:n ulkopuolelle, on käyttäjä vastuussa mahdollisista tullaus-, tuonti- tai muista maksuista. Tullauskäytännöt vaihtelevat maittain. Lisätietoja saat paikallisesta tullipisteestä. Mikäli tuote pitää tullata, on tilaaja vastuussa kaikista siihen liittyvistä kuluista sekä ymmärtää, että tullaus voi aiheuttaa viivettä alkuperäiseen toimitusaika-arvioon.

Käytössämme on Shipit-toimituspalvelu.

Toimitusmaksu sisältää myös pakkaus- ja materiaalikuluja

Lahjoilla on ilmainen toimitus.

Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeutta ei ole, mikäli tuote on lahjakortti, kustomoitu tuote tai valmistettu tilaustyönä asiakkaalle.

Asiakas maksaa palautuksen. 

Halutessasi palauttaa tuotteen, lähetä meille palautuksesi tiedot (ainakin nimesi ja tilausnumero) vastaamalla meiltä tulleesseen tilausvahvistusähköpostiin (hello@strangemagic.fi), jotta osaamme odottaa palautustasi ja tiedämme, kelle maksu palautetaan. Lähetämme sinulle myös  osoitetiedot palautukseen.

Palautukset tulee lähettää meille seurattavana lähetyksenä.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia ja myyntikelpoisia tuotteita, vaatteiden tulee olla käyttämättömiä ja lappujen kiinni. Kosmetiikan tulee olla avaamatonta ja käyttämätöntä.

Maksu palautetaan kunhan tuote on taas meillä ja sen kunto tarkistettu. 

Strange Magic pidättää oikeuden olla palauttamatta myyntisummaa, tai palauttaa vain osan summasta, jos palautettu tuote ei ole myyntikelpoisessa alkuperäisessä kunnossa.

Kuluttajansuojalain mukaisesti tilauksen noutamatta jättäminen ei ole asiakaspalautus. Veloitamme kaikista verkkokaupalle palautuvista lähetyksistä aiheutuneet kulut. Noutamatta jätetyn lähetyksen maksu koostuu tilauksen pakkaus-, lähetys- ja palautuskustannuksista. Noutamattomasta lähetyksestä perimme 15 euroa.

Pyrimme toimittamaan tilaukset asiakkaalle mahdollisimman nopeasti. Kello 11.00 mennessä tehdyt tilaukset lähetetään arkena vielä saman päivän aikana, myöhemmin tai viikonloppuna/arkipyhänä tehdyt seuraavana arkipäivänä. Valmistajalta tapauskohtaisesti tilattavissa tuotteissa, esim. Nancy Mac -mekot, toimitusaika saattaa vaihdella 7 – 14 arkipäivään. Olemme yhteydessä sähköpostitse, jos toimitus vielä tästä venyy.

Kiire- ja loma-aikoina, tai jos kauppa on suljettu, toimituksen lähetysaika voi olla pidempi; näistä ilmoitamme erikseen sivuillamme ja/tai somessa.

Poikkeustilanteissa, tuotteen ollessa lopussa tai lisätietoja tarvittaessa olemme asiakkaaseen yhteydessä ensisijaisesti sähköpostitse.

Jos haluat perua tai muuttaa tilauksesi, ilmoitathan siitä meille heti viiveiden ja turhan tavaroiden postituksen välttämiseksi osoitteeseen hello@strangemagic.fi

Pyrimme minimoimaan käyttämiemme pakkausmateriaalien ja muovin määrän, ja kierrätämme kaiken mahdollisen meille kertyvän pakkausroskan.

 

Alennuskoodit

Jos sinulla on käytössäsi alennuskoodi, kirjoita se ostoskorin alta löytyvään ensimmäiseen laatikkoon, jossa lukee ’kupongin koodi’, ja klikkaa sitten ’käytä kuponki’. Korisi päivittyy ja alennus näkyy hintatiedoissa alla. Jos sinulla on enemmän kuin yksi koodi, kirjoita ne vuorotellen laatikkoon klikaten ’käytä kuponki’ jokaisen jälkeen. Ongelmatilanteissa lähetä sähköpostia osoitteeseen hello@strangemagic.fi.

Vaihto

Voit vaihtaa tuotteesi yhden kerran ilmaiseksi. Halutessasi vaihtaa tuotteen, tai jos tuote väärä tai epäilet, että se on rikkoutunut matkalla, ota meihin yhteyttä sähköpostilla hello@strangemagic.fi, niin neuvomme eteenpäin.

Maksutavat

Meillä on käytössä kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.

Lasku- ja osamaksupalvelut:  Collector ja Jousto.

Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard, Diners Club ja JCB.

Mobiilimaksaminen: MobilePay.

Paytrail-tili on maksutapa, jolla voit  ostaa entistä nopeammin tuhansissa verkkokaupoissa.

Käytössämme on myös PayPal.

Maksupalvelut

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä elina@strangemagic.fi

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä Puhelin: 020 718 1830 http://www.paytrail.com

Collector Lasku / Osamaksu

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Osissa maksaen tasoitusta talouteen – kätevä tapa jakaa ostoksen vaikutusta useammalle kuukaudelle

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki:
sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 2,95 € kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 28,5 %, luottokustannusten yhteismäärä 402 €, maksettava kokonaismäärä 1 402 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja http://www.collector.fi

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä: Tarkempi palvelukuvaus: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/

Lue tästä yleiset lasku- ja tililuottoehdot ja vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot.

 

Seuraa meitä

© Nostalgiatalo Oy 2021