fbpx

Toimitus

Toimitus ja palautus on maksutonta Suomessa yli 30€ tilauksissa. 30€ ja alle maksavista tilauksista perimme 5€ pakkaus- ja postituskuluja. Poikkeustapauksissa toimituksen hinta on merkitty selvästi tuotekuvaukseen. Ulkomaantilauksista peritään 30€ postituskuluja.

Tilaukset lähetetään ensisijaisesti Postin kuljetuksina pakettiautomaatteihin ja toimipaikkoihin. Suoraan valmistajalta tulevissa tuotteissa toimitusajat voivat vaihdella - nämäkin on merkitty tuotekuvaukseen. Strange Magic pidättää oikeuden vaihtaa toimitusmuotoa tarpeen mukaan, eikä vastaa viiveistä jotka eivät johdu meistä.

Pyrimme toimittamaan tilaukset asiakkaalle mahdollisimman nopeasti. Kello 11.00 mennessä tehdyt tilaukset lähetetään arkena vielä saman päivän aikana, myöhemmin tai viikonloppuna/arkipyhänä tehdyt seuraavana arkipäivänä.

Kiire- ja loma-aikoina, tai jos kauppa on suljettu, toimituksen lähetysaika voi olla pidempi; näistä ilmoitamme erikseen sivuillamme ja/tai somessa.

Poikkeustilanteissa, tuotteen ollessa lopussa tai lisätietoja tarvittaessa olemme asiakkaaseen yhteydessä ensisijaisesti sähköpostitse.

Jos haluat perua tai muuttaa tilauksesi, ilmoitathan siitä meille heti viiveiden ja turhan tavaroiden postituksen välttämiseksi osoitteeseen elina@strangemagic.fi

Pyrimme minimoimaan käyttämiemme pakkausmateriaalien ja muovin määrän, ja kierrätämme kaiken mahdollisen meille kertyvän pakkausroskan.

Vaihto ja palautus

Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia ja myyntikelpoisia tuotteita, vaatteiden tulee olla käyttämättömiä ja lappujen pitää olla kiinni, ja kosmetiikan avaamatonta ja käyttämätöntä.

Strange Magic pidättää oikeuden olla palauttamatta myyntisummaa, tai palautaa vain osan summasta, jos palautettu tuote ei ole myyntikelpoisessa alkuperäisessä kunnossa.

Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteen, tai jos tuote väärä tai epäilet, että se on rikkoutunut matkalla, ota meihin yhteyttä sähköpostilla elina@strangemagic.fi niin neuvomme eteenpäin.

Kuluttajansuojalain mukaisesti tilauksen noutamatta jättäminen ei ole asiakaspalautus. Veloitamme kaikista verkkokaupalle palautuvista lähetyksistä aiheutuneet kulut. Noutamatta jätetyn lähetyksen maksu koostuu tilauksen pakkaus-, lähetys- ja palautuskustannuksista. Noutamattomasta lähetyksestä perimme 15 euroa.

Maksutavat

Meillä on käytössä kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.

Lasku- ja osamaksupalvelut:  Collector ja Jousto.

Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard, Diners Club ja JCB.

Mobiilimaksaminen: MobilePay.

Paytrail-tili on maksutapa, jolla voit  ostaa entistä nopeammin tuhansissa verkkokaupoissa.

Maksupalvelut

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä elina@strangemagic.fi

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä Puhelin: 020 718 1830 http://www.paytrail.com

Collector Lasku / Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka. Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)

Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän.

Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa.

Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä.

Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät
https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

Seuraa meitä

© Nostalgiatalo Oy 2020