fbpx

Yrityksen tiedot

Nostalgiatalo Oy / House of Nostalgia Ltd

Y-tunnus: 3109516-1

Fredrikinkatu 00120 Helsinki

hello@strangemagic.fi

Toimitus

Toimitusmaksu Suomessa on 5.90€ kirjekokoisesta paketista ja 6.90€ Postista tai Matkahuollosta noudettavasta isommasta paketista. Voit myös valita tuotteellesi kotiinkuljetuksen Postin palveluna hintaan 15€.

Valaisin Grönlundin tuotteissa noutopistehaun hinta on 15€ ja kotiinkuljetuksen 19€.

Mahdollista on myös noutaa paketti showroomiltamme Helsingistä Fredrikinkadulta, silloin toimituskulua ei peritä. Halutessasi noutaa tuotteen, lähetä sähköpostia osoitteeseen hello@strangemagic.fi niin sovitaan noutoaika. Sopimuksen mukaan paketti kulkeutuu myös Hyvinkäälle, tässäkin tapauksessa valitse ’nouto Helsingistä’ ja ota yhteyttä meilitse.

Katso toimituskulut Suomen ulkopuolelle täältä. Mikäli tuotteet toimitetaan EU:n ulkopuolelle, on käyttäjä vastuussa mahdollisista tullaus-, tuonti- tai muista maksuista. Tullauskäytännöt vaihtelevat maittain. Lisätietoja saat paikallisesta tullipisteestä. Mikäli tuote pitää tullata, on tilaaja vastuussa kaikista siihen liittyvistä kuluista sekä ymmärtää, että tullaus voi aiheuttaa viivettä alkuperäiseen toimitusaika-arvioon.

Käytössämme on Shipit-toimituspalvelu.

Toimitusmaksu sisältää myös pakkaus- ja materiaalikuluja

Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeutta ei ole, mikäli tuote on lahjakortti, kustomoitu tuote tai valmistettu tilaustyönä asiakkaalle.

Asiakas maksaa palautuksen. 

Halutessasi palauttaa tuotteen, lähetä meille palautuksesi tiedot (ainakin nimesi ja tilausnumero) vastaamalla meiltä tulleesseen tilausvahvistusähköpostiin (hello@strangemagic.fi), jotta osaamme odottaa palautustasi ja tiedämme, kelle maksu palautetaan. Lähetämme sinulle myös  osoitetiedot palautukseen.

Palautukset tulee lähettää meille seurattavana lähetyksenä.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia ja myyntikelpoisia tuotteita, vaatteiden tulee olla käyttämättömiä ja lappujen kiinni. Kosmetiikan tulee olla avaamatonta ja käyttämätöntä.

Maksu palautetaan kunhan tuote on taas meillä ja sen kunto tarkistettu.

Strange Magic pidättää oikeuden olla palauttamatta myyntisummaa, tai palauttaa vain osan summasta, jos palautettu tuote ei ole myyntikelpoisessa alkuperäisessä kunnossa.

Kuluttajansuojalain mukaisesti tilauksen noutamatta jättäminen ei ole asiakaspalautus. Veloitamme kaikista verkkokaupalle palautuvista lähetyksistä aiheutuneet kulut. Noutamatta jätetyn lähetyksen maksu koostuu tilauksen pakkaus-, lähetys- ja palautuskustannuksista. Noutamattomasta lähetyksestä perimme 15 euroa.

Pyrimme toimittamaan tilaukset asiakkaalle mahdollisimman nopeasti. Kello 11.00 mennessä tehdyt tilaukset lähetetään arkena vielä saman päivän aikana, myöhemmin tai viikonloppuna/arkipyhänä tehdyt seuraavana arkipäivänä. Valmistajalta tapauskohtaisesti tilattavissa tuotteissa, esim. Nancy Mac -mekot, toimitusaika saattaa vaihdella 7 – 14 arkipäivään. Olemme yhteydessä sähköpostitse, jos toimitus vielä tästä venyy.

Kiire- ja loma-aikoina, tai jos kauppa on suljettu, toimituksen lähetysaika voi olla pidempi; näistä ilmoitamme erikseen sivuillamme ja/tai somessa.

Poikkeustilanteissa, tuotteen ollessa lopussa tai lisätietoja tarvittaessa olemme asiakkaaseen yhteydessä ensisijaisesti sähköpostitse.

Jos haluat perua tai muuttaa tilauksesi, ilmoitathan siitä meille heti viiveiden ja turhan tavaroiden postituksen välttämiseksi osoitteeseen hello@strangemagic.fi

Pyrimme minimoimaan käyttämiemme pakkausmateriaalien ja muovin määrän, ja kierrätämme kaiken mahdollisen meille kertyvän pakkausroskan.

 

Alennuskoodit

Jos sinulla on käytössäsi alennuskoodi, kirjoita se ostoskorin alta löytyvään ensimmäiseen laatikkoon, jossa lukee ’kupongin koodi’, ja klikkaa sitten ’käytä kuponki’. Korisi päivittyy ja alennus näkyy hintatiedoissa alla. Jos sinulla on enemmän kuin yksi koodi, kirjoita ne vuorotellen laatikkoon klikaten ’käytä kuponki’ jokaisen jälkeen. Ongelmatilanteissa lähetä sähköpostia osoitteeseen hello@strangemagic.fi.

Vaihto

Voit vaihtaa tuotteesi yhden kerran ilmaiseksi. Halutessasi vaihtaa tuotteen, tai jos tuote väärä tai epäilet, että se on rikkoutunut matkalla, ota meihin yhteyttä sähköpostilla hello@strangemagic.fi, niin neuvomme eteenpäin.

Maksutavat

Meillä on käytössä kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.

Lasku- ja osamaksupalvelut:  Collector ja Jousto.

Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard, Diners Club ja JCB.

Mobiilimaksaminen: MobilePay.

Paytrail-tili on maksutapa, jolla voit  ostaa entistä nopeammin tuhansissa verkkokaupoissa.

Käytössämme on myös PayPal.

Maksupalvelut

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä elina@strangemagic.fi

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä Puhelin: 020 718 1830 http://www.paytrail.com

Walley Lasku / Osamaksu

 

Collector on nyt Walley!

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Walley:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla vähintään laskulla näkyvän vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Walley:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Walley tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Ensimmäinen lasku on kuluton. Osamaksun korko on 1,66 % kuukaudessa (vuoksikorko 19,9%). Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta. Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku-, tililuotto- ja osamaksuehdot.

 Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot:.

Seuraa meitä

© Nostalgiatalo Oy 2022 Y-tunnus: 3109516-1

Fredrikinkatu 16, 00120 Helsinki