fbpx

One Hundred Stars kevät/kesä 2022 malliston ennakkomyynti

 

20.1. – 30.1. 2022, yli 100€ tilaukset postikuluitta

 

Supersuositun merkin tuotteita on meillä nyt rajoitettu määrä ennakkomyynnissä. Varmista itsellesi kevään ja kesän ihanimmat tuotteet tilaamalla suosikkisi ennakkoon. Toimitukset tehdään helmikuussa heti kun lasti on saapunut Suomeen.

Tuotteet on järjestelty kuoseittain, ja jokaisen kuosin alta löytyy valikko, mistä näkyy ostettavissa olevat mallit. Kaikkia tuotteita ei ole ennakkoon saatavilla kaikissa malleissa, eikä vakituiseen varastoon oteta kaikkia ennakkomyyntituotteita.

Alta voit lukea lisää merkistä, ja jos on mitään kysyttävää, laita meille viesti hello@strangemagic.fi

Iloista shoppausta!

Lue merkistä

Vuonna 2014 sisarusten Heatherin ja Ronan perustama One Hundred Stars haluaa luoda kauniita, yleismaailmallisia, eettisiä vaateita jotka käyvät kaikille. Merkillä on kasvava asiakaskunta niin Isossa-Britanniassa josta merkki on kotoisin, kuin muuallakin, ja vaatteita on nähty niin Mamma Mia! Here we go again -elokuvassa kuin tv-kokki Nigella Lawsonin päällä.

Vaatteet valmistetaan Intiassa. Merkki käyttää vain tehtaita, joissa noudatetaan tiukkoja työturvallisuussäädöksiä ja työehtolakeja. Kaikille työntekijöille maksetaan esimerkiksi äitiys-, sairaus- ja lomakorvaukset, ja palkka niin Isossa-Britanniassa kuin muuallakin on aina vähintään ei-lakisääteinen elämiseen riittävä ’living wage’, eikä pakollinen minimipalkka.

Vaatteet on valmistettu viskoosi-modaali sekoitteesta. Modaali on tehty bambusta joka kasvaa nopeasti, eikä vaadi kemikaalisia hyönteismyrkkyjä.  Merkki ei käytä atsovärejä.

  

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Seuraa meitä

© Nostalgiatalo Oy 2022 Y-tunnus: 3109516-1