fbpx

One Hundred Stars syksy/talvi 2022 malliston ennakkomyynti

 

18.8. – 31.8. 2022

 

Supersuositun merkin tuotteita on meillä nyt rajoitettu määrä ennakkomyynnissä. Varmista itsellesi syksyn ja talven ihanimmat tuotteet tilaamalla suosikkisi ennakkoon. Toimitukset tehdään syys/lokakuussa heti kun lähetykset saapuvat Suomeen.

Alta voit lukea lisää merkistä, ja jos on mitään kysyttävää, laita meille viesti hello@strangemagic.fi

Iloista shoppausta!

Lue merkistä

Vuonna 2014 sisarusten Heatherin ja Ronan perustama One Hundred Stars haluaa luoda kauniita, yleismaailmallisia, eettisiä vaateita jotka käyvät kaikille. Merkillä on kasvava asiakaskunta niin Isossa-Britanniassa josta merkki on kotoisin, kuin muuallakin, ja vaatteita on nähty niin Mamma Mia! Here we go again -elokuvassa kuin tv-kokki Nigella Lawsonin päällä.

Vaatteet valmistetaan Intiassa. Merkki käyttää vain tehtaita, joissa noudatetaan tiukkoja työturvallisuussäädöksiä ja työehtolakeja. Kaikille työntekijöille maksetaan esimerkiksi äitiys-, sairaus- ja lomakorvaukset, ja palkka niin Isossa-Britanniassa kuin muuallakin on aina vähintään ei-lakisääteinen elämiseen riittävä ’living wage’, eikä pakollinen minimipalkka.

Vaatteet on valmistettu viskoosi-modaali sekoitteesta. Modaali on tehty bambusta joka kasvaa nopeasti, eikä vaadi kemikaalisia hyönteismyrkkyjä.  Merkki ei käytä atsovärejä.

  

Seuraa meitä

© Nostalgiatalo Oy 2022 Y-tunnus: 3109516-1

Fredrikinkatu 16, 00120 Helsinki