Tietosuojaseloste – asiakasrekisteri ja yhteistyökumppanirekisteri

  1. Rekisterinpitäjä

Strange Magic Yhteystiedot: Nummisillankatu 8, 05900 Hyvinkää

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa: Elina Erikoinen-Watts, 044 245 0215, elina@strangemagic.fi

  1. Rekisteröidyt

Asiakastilin luoneet asiakkaat

Yhteistyökumppanit

  1. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Henkilötietoja kerätään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat:

Asiakassuhteen hoitaminen ja palveluistamme kertominen, kuten asiakaskirje tai e-mail, tai yhteydenotto koskien ostettua tuotetta

Yhteistyösuhteen hoitaminen  

  1. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot

Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

Yhteystiedot: nimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero

Asiakastiedot : tiedot ostetuista tuotteista / palveluista

Yhteistyökumppaneista hallussamme on kumppanilta itseltään saadut tai julkisesti saatavissa olevat tiedot, kuten yrityksen ja yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja e-mail osoite, katuosoite

  1. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen elina@strangemagic.fi

Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

Vastustamisoikeus

Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

Suoramarkkinointikielto

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Poisto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Suostumuksen peruuttaminen

Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen. Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle. Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot:  www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html   

  1. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakastiedot saadaan asiakkaalta itseltään asiakastilin luomisen yhteydessä.

Yhteistyökumppanin tiedot saadaan yhteistyökumpanilta itseltään tai julkisista lähteistä (esim. kumppanin omat nettisivut).

  1. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointitarkoituksiin Strange Magicin ulkopuolelle.

  1. Käsittelyn kesto

Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus/kumppanuus on voimassa.

Markkinointilistaltamme rekisteröity pääsee poistumaan itse jokaisessa lähettämässämme markkinointisähköpostissamme olevan linkin kautta.

  1. Henkilötietojen käsittelijät

Asiakas- ja yhteistyökumppanirekisteriä käsittelevät Strange Magicin työntekijät. Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

  1. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

  1. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

Seuraa meitä

© Strange Magic 2018