fbpx

Eco Vegan shoes uskoo, että muodin pitäisi aina olla julmuuksista vapaata. Eläinten (ihmiset mukaanlukien) tai ympäristön vahingoittaminen enemmän kun on ehdottomasti tarpeellista ei ole koskaan oikeutettua. Eco Vegan Shoes pyrkii aina pitämään huolta, että koko tuotantoketju on mahdollisimman puhdas.

Kaikki Eco Vegan Shoes –kengät ovat, kuten nimi sanoo, täysin vapaita eläinperäisistä tuotteista ja sivutuotteista. Hi-tech kankaat ja materiaalit eivät ole eläimillä testattuja, ja yritys onkin hyväksytty näistä syistä PETA:n ja Vegan Societyn listalle.

Paina tästä lukeaksesi lisää

Naisten kengät tehdään Portugalissa EU:n työntekoa koskevien standardien mukaisesti. Miesten kengät, lenkkarit, kävelykengät ja turvakengät tekee Mangul Jaya Indonesiassa. Työntekijöille maksetaan tarpeeksi, jotta he voivat elättää perheensä, ja useimmat työntekijät ovatkin olleet yhtiön palveluksessa kymmenia vuosia. Tehtaalla on rukoushuone ja kaikki saavat seurata omaa uskontoaan. Yhtiö ei käytä lapsityövoimaa.

Eco Vegan shoes haluaa löytää tasapainon kestävien resurssien, myrkyttömien biohajoavien materiaalien ja kenkien kestävyyden välillä niin, että kenkien ympäristöimpakti on mahdollisimman pieni. Muutamia esimerkkejä:

––––

OrthoLite® pohjalliset on osaksi tehty kierrätetystä polyuretaanista, ja osaksi risiiniöljystä saatavasta polyuretaanista. Risiinipavut voivat kasvaa missä muut sadot eivät menesty, ja ne tarvitsevat vain vähän vettä, joten ne ovat ympäristön kannalta kestävä valmistusmateriaali.

––––

Kangaskengät on käsitelty ecorepel® vettähylkivällä viimeistelyaineella. Aine eroaa muista kaltaisistaan, sillä se ei sisällä fluorihiilipolymeerejä. Näin kangas pysyy myrkyttömänä ja 80-100% biohajoavana, ja jalat silti kuivina ja puhtaina.

––––

Pohjat ja päällystekonahka on tehty kestävästä PVC:tä sisältämättömästä polyuretaanista. Resursseja katsottaessa tämä ei ehkä ole kaikkein luontoystävällisin tuote, mutta siitä tehdyt kengät ovat pitkäikäisemmät kuin useat nahkaiset laatukengät, joten sitä tarvitaan vähemmän ja tasapaino säilyy. Loppuen lopuksi tämä on ympäristöystävällisin ja eettisin vaihtoehto tarjolla.

 

🌿 Kenkien palautus on maksutonta, ja palautus tehdään meille tänne Hyvinkäälle.
 
🌿 Yksi vaihto on myös maksuton – eli jos tilaamasi kengät eivät sovi, lähetämme vaihtoparin maksutta.
 
🌿 Ole yhteydessä asiakaspalveluumme halutessasi vaihtaa tai palauttaa, ja lähetämme sinulle palautusohjeet.
 
🌿 Meillä on varastolla Hyvinkäällä joitakin mallikappaleita joita saa sovittaa tai joita voidaan mitata/laittaa lisäkuvia, ole yhteydessä!

Kenkäosastoa päivitetään! 

Seuraa meitä

© Nostalgiatalo Oy 2022 Y-tunnus: 3109516-1

Fredrikinkatu 16, 00120 Helsinki