fbpx

Annie Greenabelle lanseerattiin syyskuussa 2007 kahden vuoden tutkimustyön tuloksena. Idea oli perustaa eettinen brändi joka yhdistää luomukasvatetun, kierrätetyn ja talteenotetun kankaan käytön.

Aluksi yrityksellä oli pieni nettikauppa ja paikka Oxford Circuksen Topshopissa, mutta pian Annie Greenabelle toimitti noin kuusi mallia viikossa Topshop.comille, jossa on yleensä myytävänä noin 70 mallia kerrallaan. Nyt yritys rakentaa uutta tehdasta ja varastoa, ja uusia tuotteida saadaan taas ensi vuonna.

Annie Greenabelle ei usko, että ketään tai mitään saa kohdella kaltoin edullisen vaatekappaleen tavoittelussa.

Luomusertifioitu lanka tulee Intiasta fransiskaaninunnien yrityksestä, joka tukee kuuroja, mykkiä tai hyvin köyhiä tyttöjä. Tytöille tarjotaan turvallinen elinpaikka, reilu palkka, ja viiden vuoden jälkeen könttäsumma, jolla he voivat perustaa oman kodin tai vaikka oman yrityksen.

Kaikki Annie Greenabellen käyttämät tehtaat noudattavat ETI:n (Ethical Trading Iniative) perussääntöjä – lisää tietoja www.ethicaltrade.org

Annie Greenabelle kokee paikallisen yhteisön ja kotimaisen tuotannon tukemista erittäin tärkeänä. Niinpä kaikki puuvillajerseyvaatteet ja neuleet on suunniteltu, kudottu, värjätty, painettu, valmistettu ja jaeltu Leicestershiressä, Englannissa. Koska suuri osa Annie Greenabellen tuotteista myydään Iso-Britanniassa, paikallisuus vähentää kuljetuksista aiheutuvia päästöjä huomattavasti.

Tehty Englannissa paikallista yhteisöä tukien ja päästöjä pienentäen.

Sisältää GOTS sertifoitua luomupuuvillaa

Valmistettu eettisesti tehtaassa, joka noudattaa Ethical Trading Initiativen sääntöjä.

Kurkista valikoimaa!

Seuraa meitä

© Nostalgiatalo Oy 2020