fbpx

Pari sanaa meistä

Strange Magic haluaa olla paitsi erityinen ja taianomainen – ei ikinä tylsä – myös kiltti ihmisille, ympäristölle, eläimille ja itsellemme tänään ja huomenna.

Haluamme olla reilu verkkokauppa, joka tukee muita pieniä yrityksiä ja unelmia. Meille tärkeää on tarjota juttuja, joista itse pidämme ja joita käyttäisimme. Tärkeää on myös, että tuotteet ovat pitkäikäisiä ja laadukkaita ja että merkkien ja tuotteiden arvomaailma vastaa omaamme; hidas muoti on lähellä sydäntämme! 

Meille kaikille vastuullisuuden monet osa-alueet ja käsitteet näyttäytyvät eri tärkeysjärjestyksessä, eikä kukaan ole täydellinen, mutta yhdessä, ja parhaamme tekemällä, voimme vaikuttaa. 

Etsimme koko ajan uusia ihania tuotteita ja yhteistyökumppaneita. Yhteistyöideat, yritykseen liittyvät kysymykset ja muut yritysasiat voi suunnata osoitteeseen hello@strangemagic.fi

Kuulemme myös tosi mielellämme asiakkaidemme toiveita ja kommentteja – olkaa siis rohkeasti yhteydessä Facebookissa tai laittakaa viestiä osoitteeseen hello@strangemagic.fi

Strange Magicin pieni varasto ja showroom sijaitsevat Helsingissä Fredrikinkadulla. Jos haluat tulla paikan päälle sovittamaan vaatteita tai hakemaan ostoksesi, tai muuten vaan moikkaamaan, ota yhteyttä sähköpostitse tai somen kautta, niin sovitaan tarkemmin.

T. Elina ja Pauliina

Seuraa meitä

© Nostalgiatalo Oy 2022 Y-tunnus: 3109516-1

Fredrikinkatu 16, 00120 Helsinki