fbpx

Pari sanaa meistä

Strange Magic on päähänpisto, joka ei jättänyt rauhaan. Aluksi ideana oli vain tuoda suomalaisten ulottuville erilaisia vaatteita ja tuotteita perheemme toisesta kotimaasta Iso-Britanniasta: juttuja, joista itse pidän ja joita tilaan. Suunnitelma kehittyi matkan varrella ja tuotteiden eettisyydestä ja vegaanisuudesta tuli yhä tärkeämpää. Tieto lisää tuskaa sanotaan, ja eri merkkejä ja tuotteita tutkiessani aloin kiinnittää huomiota siihen, miten niiden arvomaailma vastaa omaani. Strange Magic haluaa siis olla paitsi erityinen, kimaltava ja taianomainen – ei ikinä tylsä! – myös kiltti ihmisille, eläimille ja itsellemme.

Kaupan kaikista hommista vastaan tällä hetkellä minä, omistaja ja perustaja Elina Erikoinen-Watts, apunani joukko lahjakkaita ja avuliaita ystäviä.

Etsimme koko ajan uusia ihania tuotteita ja yhteistyökumppaneita. Yhteistyöideat, yritykseen liittyvät kysymykset ja muut yritysasiat voi suunnata osoitteeseen elina@strangemagic.fi

Kuulemme myös tosi mielellämme asiakkaidemme toiveita ja kommentteja – olkaa siis rohkeasti yhteydessä Facebookissa tai laittakaa viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@strangemagic.fi

Meille voi myös soittaa arkisin klo 9:00 – 15:00 numeroon 044 245 0215.

Strange Magicin pieni varasto ja showroom sijaitsevat Hyvinkäällä. Jos haluat tulla paikan päälle sovittamaan vaatteita tai hakemaan ostoksesi, tai muuten vaan moikkaamaan, ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, niin sovitaan tarkemmin.

Logon, ilmeen ja nettisivut on suunnitellut ja toteuttanut Melissa Fink, Good with Pictures.

Sivuja ja sosiaalista mediaa varten otetuista alkuperäisistä kuvista vastaavat Emma Watts ja Ruska Tapiovaara.

Malleina Mirka Törmänen, Tuulia Kolehmainen, Pirita Kauppila, Aada Lindström, Lucy Luskini, Emma Cooper, Ally Moss, Alva Chua, Anna Davies ja Melissa Reardon. Suuret kiitokset!

Seuraa meitä

© Strange Magic 2018